direct naar de inhoud

Verplaatsen

Schuif over de kaart door met uw linkermuisknop ingedrukt de kaart te verslepen of gebruik de pijltjestoetsen.

Zoomen

Zoom in en uit met het scrollwiel op uw muis of met de plus- en mintoetsen.
Wilt u in één keer naar een bepaalde locatie inzoomen, sleep dan een rechthoek over de kaart, terwijl u de shift-toets ingedrukt houdt.

Home

Gebruik de 'home' knop om terug te gaan naar de volledige kaart.

Overzichtskaart

Klik op deze knop om een overzichtskaart van een groter gebied te tonen of verbergen. Klik in de overzichtskaart om de kaart direct naar die plek te verschuiven.

Kaarten aan- en uitzetten

Via het menu 'kaarten' kunt u kiezen welke kaarten er getoond worden.

Doorzichtigheid

Gebruik de schuifbalk om plannen meer of minder doorzichtig te maken.

Zoeken

Via het menu 'zoeken', kunt u direct inzoomen op een postcode of adres, of kiest u direct een bepaald plan uit de keuzelijst.

Meten

Sleep met de linkermuisknop ingedrukt over de kaart om afstanden te meten.